Familjemedlemmar, kolla från 2.40.
Igår hade vi lussebullsbak i huset. Jag använde torrjäst för första gången, och var under hela processen supernojjig att det inte skulle fungera. Jag följer instruktionerna på förpackningen, medan en entusiastisk fyråring agerar min assistent tillika mjölnedstänkare. När degspadet är rätt temperat, och jag lyckas blanda ner det i mjölblandningen (inte tvärtom, det här med torrjäst är komplicerat), tror ni inte jag har koncentrera mig för mycket på jäsningsprocessen, och glömmer själva huvudsmaksättaren? Gah, degen var helt klar i princip. Körde i lite extra kesella+saffran och blandade som en galning, resultatet blev... randigt. Men degen jäste!
Min värdfamilj har ingen frys, och man kan ju faktiskt inte äta torra lussebullar. Så jag har ju liksom fått offra mig och äta så mycket som möjligt på en dag. Sex styck lyckades jag konsumera idag, (o)tur att de är populära hos andra än mig också.
Min assistent |
De är ju mörkblonda och den ena är blåögd, ska jag lyckas konvertera dem med hjälp av svenska bakverk? |
Jag på suddig bild med färdigt resultat |
Gud vad jag älskar din hyperinterna blogg. Och ditt nya bloggtema. Hittade btw ganska många SATC-avsnitt på dvd, HAPPINESS. Och tusan vad mor fiskade ur på din fäjsräjp. Okontrollerade fäjsräjps är kul, ajm tåtälli fajn with itt.
SvaraRaderaHaha thänk jo. Jess, bått aj ondörständ hör äs ouell.
SvaraRaderafäjsräjp och skillnad mellan 16 och 19
SvaraRadera