onsdag 27 oktober 2010

Rain and the City


Förlåt för min onödigt otroligt fantasilösa titel. Men jag kan inte gärna skriva "Sun and the city" för det hade varit en grov lögn. Idag har jag tillbringat dagen med Johanna i ett regnigt (Rain and) Leiden (the City). Johanna hade aldrig varit där, och jag har tillbringat aaalldeles för lite tid i denna underbart mysiga stad. Så idag har vi ätit kebab (Hanna - Dönder Company är sjukt gott, även i Leiden), druckit kaffe, pratat och shoppat. Mysigt!
     Nu ikväll har jag varit stand-in i min kompis Aijas familj och varit barnvakt åt hennes au pairbarn. Eftersom det varit min lediga dag såg jag inte detta som ett problem, och det blev uppskattat av alla partet (a.k.a. Linnea fick pengar och var bara där en timme)
     Idag har jag köpt första säsongen av How I met Your Mother på DVD och ska se ett (ja, Linnea, bara ett) avsnitt nu innan jag ska sova, hade jag tänkt. Köpet föranledde ett samtal med min värdpappa om Neil Patrick Harris' homosexualitet (en nyhet för min samtalspartner, lite förvånad). Faktumet att han faktisk inte är straight gör i min mening hela tolkningen av Barney lite ironisk och därmed (ännu mer) humoristisk.
     Är fortfarande lite chockad över mitt lilla otekniska kommantarmisstag. Kan inte alla (nu när ni faktiskt kan) mina "trogna läsare" (alla fem!) bara skriva en liten kommentar med sitt namn eller "hej" eller "Linnea är bäst" eller vad som helst?  
     Imorgon väntar en tiiidig morgon och en kväll med Nederländskalektion, sovgott och fin torsdag! (Och gött att Malmö vann ikväll!)

8 kommentarer:

  1. WHAAAAAAAAAAAAAT?!?!?!?!?!? Är Barney bög?! Eller va menar du?

    Linnea är nästbäst

    SvaraRadera
  2. Och JAAAAAA Malmö vann, så guttguttgutt.

    SvaraRadera
  3. Hej Linnea!

    Vem är Barney? Din blogg är så spännande att läsa.
    Hälsningar Pappa

    SvaraRadera
  4. Jag är en trogen läsaren Linnea! Heeeela vägen från göteborg!

    SvaraRadera
  5. eergisteren al getest

    SvaraRadera
  6. Världens Bästaste Syster Anneli förkortat VBSA28 oktober 2010 kl. 15:19

    haha, pappas kommentar var så ooootroligt bra! "Vem är Barney? Din blogg är så spännande att läsa." han vet icke vem barney är men det är såå spännande läsning! titlarna börjar bli svårare, utom den idag alltså... igår menar jag :)

    kiiiiiss kiiiss

    PS: "Linnea är nästbäst" poff på ellen!

    SvaraRadera